Нов уникатен и единствен производ на пазарот од Урбан Инвест – Холанд Пескарен

Холанд пескарен е бетонски производ ,но единствен на балканскиот пазар.

Се разликува по неговата текстура и пескарениот финиш.
За разлика од останатите производи во неговиот состав има и бел цемент и бела мермерна пудра која го дава неговиот сјај.