Окапник за внатрешна употреба

6/604

ДИМЕНЗИИ ММ ДЕБЕЛИНА ММ КГ/М2 БР/ПАЛЕТА КГ НА ПАЛЕТА
1400×350 30 35 22 770
1400 X 170 30 17.5 44 770

Прашај за производот

Наши најдобри дела

Галерија