Плочки за внатрешна употреба

0/90

ДИМЕНЗИИ ММ

ДЕБЕЛИНА ММ

БР/М2

КГ/М2

М2 НА ПАЛЕТА

 БР/ПАЛЕТА

КГ НА ПАЛЕТА

333X333

15

9

35,3

22,22

200

799

333X333

20

9

47

16,88

152

809

672X333

20

4,5

47,9

16,88

76

824

Прашај за производот

Наши најдобри дела

Галерија