Имате нов проект? Ви треба совет?

Побарајте не во било кое време

 • 1000

  завршени проекти

 • 125

  вработени

 • 4231007

  прозведени плочки

 • 1000

  Задоволни клиенти

..
Причина за соработка

Зошто да работите со нас

Кога се определивме за принципите на нашето работење, одбравме во центарот на вниманието да ни биде задоволството и на најпребирливите потрошувачи. Работејќи напорно создадовме производ кој во себе ги обединува традицијата и убавината на природниот камен со последните движења на технологијата. Строгата контрола ги прави нашите производи со врвен квалитет. Во фокусот на нашето работење е купувачот и неговите желби. Затоа, се трудиме да го направиме светот подобро место за живеење, работејќи според светските еко-стандарди.

 • ... навремена испорака

  на производи

  Секогаш точни и прецизни. Ние сме една од ретките компании кои на своите потрошувачи им нуди целосен пост-продажен сервис (транспорт, подготовка за монтажа, монтажа).

 • ... се соочуваме со

  повеќе проекти

  Секојдневно влегуваме во нови бизнис зделки и многубројни проекти. Нашиот труд е препознатлив и се повеќе баран и потребен.

 • ... секогаш изработуваме

  највисок квалитет

  Препознатливи сме како водечка компанија во земјата, по повеќе фактори, од кои најважен е квалитетот на услугата. Со помош на нашиот обучен и високо квалифициран кадар, кавалитетот на нашиот производ е загарантиран.

 • ... се прилагодуваме

  кон потрошувачите

  Главен приоритет на Урбан Инвест се клиентите. Тие се секогаш на прво место. Се прилагодуваме на нивните потреби и барања и спремни сме да ги задоволиме и потребите на најпребирливите потрошувачи

Адреса:
Mајор Томпсон 57, бл.13, вх.А, ап.12
Софија 1407, кв. Лозенец, Бугарија

Адреса:
1 Младен Стојанов, Улица: 2303 Перник, Бугарија

Адреса:
Улпиана У1 7/14,
Приштина 10000 Косово

Адреса:
The Building Centre, 26 Store Street,
London WC1E7BT

Адреса:
ул: "Тиквешко Востание
бр. 98", Кавадарци