Новости

15 ноември Новости

Резултати од Меѓународниот карате натпревар 13 Ноември

На 12.11.2017 година во Спортската сала на Факултетот за Физичка култура во Скопје, се одржа Меѓународниот натпревар 13 Ноември. На натпреварот учество земаа  380 натпреварувачи. КК Урбан Инвест – Кавадарци доби пехар за најуспешен клуб со освоени 14 златни, 5 сребрени и 9 бронзени медали. Златни медали: Владанка Аврамова – кати поединечно кадетки. Петар Аврамов […]

Повеќе +
9 ноември Новости

Нов уникатен и единствен производ на пазарот од Урбан Инвест – Холанд Пескарен

Холанд пескарен е бетонски производ ,но единствен на балканскиот пазар. Се разликува по неговата текстура и пескарениот финиш. За разлика од останатите производи во неговиот состав има и бел цемент и бела мермерна пудра која го дава неговиот сјај.

Повеќе +
22 октомври Новости

УРБАН ИНВЕСТ И СОФУРБАН НА 10та МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ТРАНСПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА

По иницијатива на УАСГ во партнерство со Бугарската браншова комора “Патишта” и Друштвото “Бугарски форум за транспортна инфраструктура” во град Несебар се спроведе Десетата меѓународна конференција за транспортна инфраструктура”. Конференцијата траеше од 12ти до 14ти Октомври 2017 година на која беа поканети над 400 годсти од 20 држави. На Форумот говор одржаа: Министрите Ивајло Московски […]

Повеќе +
17 октомври Новости

Резултати од Меѓународниот натпревар Никола Грдановски – Нике

На 14.10.2017 година во Спортската сала Автокоманда во Скопје, се одржа Меѓународниот натпревар Никола Грдановски – Нике.  На натпреварот учество земаа  натпреварувачи од 33 клубови од Македонија, Србија и Црна Гора. КК Урбан Инвест – Кавадарци доби пехар за најуспешен клуб со освоени 19 златни, 6 сребрени и 9 бронзени медали, Владанка Аврамова беше прогласена […]

Повеќе +
14 септември Новости

УРБАН ИНВЕСТ – 27 ГОДИНИ ПОСТОЈАНО ИСТРАЖУВАЊЕ И ПОДОБРУВАЊЕ ВО ГРАДЕЖНАТА ИНДУСТРИЈА

Урбан Инвест најголемиот производител на Павер елементи и Терастон плочки во Македонија и на Балканот е основана во 1990 година, oд страна на Г-дин Јован Грков, градежен инженер, кој во тоа време ги препознал пазарните можности во развојот на градежната индустрија во Македонија. Во 1993 година, компанијата инвестирала во опрема за производство на бетонски Павер […]

Повеќе +
9 септември Новости

Урбан Инвест вработува ракувач со кран

УРБАН ИНВЕСТ ДООс. Возарци, Кавадарци, има потреба од:  РАКУВАЧ СО КРАН  Потребни квалификации:  – завршено средно образование, (предност имаат кандидати со уверение или сертификат за ракувач со кран), – работно искуство од најмалку 2 години како ракувач со кран. Кандидатите кон пријавата треба да приложат: -Доказ за завршено образование; -Кратка биографија. Пријавите да се доставуваат […]

Повеќе +
9 септември Новости

КК Урбан Инвест на прием кај Директорот на Агенција за млади и спорт, Марјан Спасески

Почитувани, Ве информирам дека Агенцијата за млади и спорт на 03.06.2015 година, организираше прием  со членовите на македонската карате репрезентација за деца од 11-14 години, кои остварија одлични резултати и освоија 22 медали на неодамна одржаното Балканско првенство во Херцег Нови, Црна Гора со Директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески. Како дел […]

Повеќе +