Плочки за надворешна употреба

0/304 S

ДИМЕНЗИИ ММ

ДЕБЕЛИНА ММ

БР/М2

КГ/М2

М2 НА ПАЛЕТА

 БР/ПАЛЕТА

КГ НА ПАЛЕТА

333X333

15

9

35,3

22,22

200

799

333X333

20

9

47

16,88

152

809

333X333

30

9

70,6

11,11

100

799

672X333

20

4,5

47,9

16,88

76

824

672X333

30

4,5

71,9

11,11

50

813

Прашај за производот

Наши најдобри дела

Галерија