Урбан Инвест ДОО

Компанијата Урбан Инвест, основана во 1990 год., е најголемиот производител на Павер елементи и Terastone плочки во Македонија и Балканот. Од самиот почеток во 1990 година, па се до денес, Урбан Инвест, преку својата диверзифицирана производствена програма, високо едуциран кадар, новата софистицирана технологија и високо развиениот еколошки и социјален бизнис пристап, стана еден од главните учесници во индустријата за градежни материјали во Македонија и на околните пазари… повеќе

 • КОНТАКТ ИНФО
 • Канцеларија во Скопје
 • Тел/Факс: +389 (0) 2 3060 014
 • ул. Скопје 28
 • 1000 Скопје, Македонија
 • info@urbaninvest.com.mk
 •  
 • Фабрика во Кавадарци
 • П.Ф. 166
 • Возарци, 1430 Кавадарци
 • Тел/Факс: +389 (0) 43 400 565
 • Тел/Факс: +389 (0) 43 400 575